Visagie

Visagie

De kunst van visagie is om het natuurlijk te houden. Dat betekent niet direct dat je weinig make-up moet gebruiken, maar vooral dat je make-up op een juiste manier moet gebruiken. Met het gebruik van de juiste kleuren, foundations en kwasten kun je je visagie persoonlijk en naturel houden.

Make-up door ons laten verzorgen

Creative Looks verzorgt graag je visagie voor diverse gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een avondje uit, voor een bruiloft of voor een andere belangrijke gelegenheid waar je make-up perfect moet zitten.

Workshops visagie

Minstens even leuk vinden wij het, om je te leren hoe je zelf je eigen make-up kunt doen, zodat je elke dag met een mooie natuurlijke look van huis kunt. Kun jij wel wat tips en tricks voor je make-up gebruiken? Dan kun je gebruik maken van de visagie workshops die we organiseren. Kijk op onze pagina workshops voor beschikbare data en thema’s de komende tijd.
Ook voor een groep kunnen we zo’n workshop visagie organiseren. Leuk voor bijvoorbeeld een vrouwenavond of een vrijgezellenfeestje. Neem voor de mogelijkheden op het gebied van visagie gerust contact met ons op.

Fotoshoot visagie

Wil je graag gebruik maken van visagie voor een fotoshoot? Dat doe ik graag voor je. Ik werk zelf onder andere samen met fotograaf Han Ermens, maar je bent natuurlijk geheel vrij om zelf een fotograaf te kiezen.