Nagelstyling

Nagelstyling

Je handen gebruik je ontzettend veel. Creative Looks is de nagelsalon die je kan helpen met nagelstyling, manicure en pedicure.

Nagelstyling met geklak

Heb je er genoeg van dat je nagellak altijd afbladdert en lang nodig heeft om te drogen? Onze gellak blijft 2 tot 3 weken zitten op zowel kunstnagels als op natuurlijke nagels, en is meteen droog!

Nagelstyling met kunstnagels

Kunstnagels zijn dé oplossing om je nagels te verstevigen, verlengen of versieren. Tijdens de eerste behandeling in onze nagelstudio maak ik een analyse en geef ik persoonlijk advies.

Manicure

Een periodieke manicure behandeling is geen overbodige luxe voor je handen en nagels. Wij zorgen graag voor je handen, de conditie van je nagels en de huid rondom je nagels. En na een ontspannen spa-manicure zullen je handen heerlijk zacht aanvoelen.

Pedicure

Wij zorgen ook graag goed voor je voeten, bijvoorbeeld met een fijne spa-pedicure. En in de zomer mogen de voetjes natuurlijk extra verwend worden. Dit kan heel goed met de summerfeet behandeling. Hierbij krijgen de tenen een mooie gellak, die maar liefst 6 tot 8 weken mooi blijft zitten. Ideaal voor als je op vakantie gaat of als je je slippertjes weer uit de kast haalt 😉

Afspraak maken

Heb je een vraag over nagelstyling, manicure of pedicure, of wil je graag een afspraak maken? Maak dan gebruik van onze contact pagina