marly-2

Glimlach

Ik ben vaste klant bij Creative Looks en ik kom om de drie weken voor gellak nagels. Elke keer wordt er zorgvuldig en rustig de tijd genomen om mijn nagels er weer netjes, leuk en goed uit te laten zien. Heb je een probleem met je nagels? Dan wordt er samen naar een goede oplossing gezocht. Heel fijn! Er is keuze uit heel veel verschillende kleuren gellak en met enige regelmaat worden er nieuwe kleuren toegevoegd – altijd weer leuk. Al met al een mooie zaak waar veel tijd en liefde wordt ingestoken, waar je met een glimlach wordt begroet en elke keer weer met een glimlach weggaat.

jolanda-2

Zeker een aanrader

Afgelopen maand voor t eerst mijn nagels laten doen , en het is zeer goed bevallen . De gelnagellak blijft heel goed zitten ondanks mijn werk waar mijn handen en nagels veel te verduren hebben. Goed vriendelijk en zeer professioneel personeel.  Geniet nu nog van mn nagels en ga volgende week terug voor een nieuw kleurtje voor een bruiloftsfeest 7 juni . Zeker een aanrader

sandra

Altijd tevreden

Ik ken Elmie al jaren en kom ook al verschillende jaren bij haar. Altijd tevreden. Ook nu Bonny en Esmee er werken is de kwaliteit niet veranderd. Altijd fijn om daar te komen. M’n nagels en ik kunnen niet zonder Creative Looks!

anonieme-vrouw

Ga vooral zo door!

Woon hier pas net en had een erg warm welkom van de eigenaresse. Nagels zagen er iedere keer top uit en meer dan het geld waard! Ga vooral zo door!

anonieme-vrouw

Ik kom al jaren

Ik kom al jaren bij Creatieve Looks. Zo kom ik om de 3 a 4 weken voor acryl nagels, maar heb ik ook wimperextensions gehad. Ik ga altijd met een tevreden gevoel en mooie nageltjes naar buiten 😊. Ik vind het altijd een gezellig uitje!

anonieme-vrouw

Super tevreden

Super tevreden. Ik heb altijd mooie verzorgde nagels. Pas mogen kennismaken met een ontspanningsbehandeling……heerlijk!!  Echt een aanrader!