Hey Hoi!

Ik ben Elmie...

...En ik bouw graag samen met jou aan het fundament van jouw
nagelstudio!

Even voorstellen...

Ik had 10 jaar lang een nagelstudio waarin ik meestal 60-80 uur in de week werkte. Op een gegeven moment kreeg ik in de gaten dat dit anders moest en begon aan personeel, want ik wilde meer vrijheid en niet altijd maar hoeven werken. Maar ineens door corona kwam alles compleet stil te liggen. 


0 euro inkomen maar wel een dik huur pand, personeelskosten en een hypotheek die ik op moest hoesten.


Ik was afhankelijk van anderen en ik had de afgelopen 10 jaar keihard gewerkt voor niks, want ik was weer terug bij af en leefde van maand tot maand om alles te kunnen betalen.


Dit was niet de reden dat ik ondernemer geworden was.


Voor mij is het in letterlijk 1 dag veranderd want ik kwam een vacature bij het grootste marketingplatform van Nederland tegen.  


Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. Tot mijn verbazing werd ik aangenomen en moest ik daarna de moeilijke keuze maken om te stoppen met mijn salon.


Ik had 0,0 kennis van online marketing maar ik kwam erachter dat ondernemers in mijn branche helpen nog leuker vond. Zodat ze niet vastzitten in hun bedrijf net zoals ik eerst maar echt in vrijheid kunnen leven.


Ik ben in gaan zien hoeveel impact de juiste marketing en sales tools in combinatie met de juiste strategie kunnen maken op jouw business en jouw leven.


Wederom heb ik dus na een jaar heel veel geleerd te hebben een switch gemaakt en ben ik weer gaan ondernemen, want dat zit nou eenmaal in mijn bloed.


Nu ben ik vrij en ik hoef me geen zorgen meer te maken over geld. Ik doe elke dag wat ik het liefste doe ondernemers helpen in de nagelwereld met het fundament van hun bedrijf op de juiste manier toepassen door een bewezen strategie.

Wil jij dit ook en durf jij de uitdaging aan?

Start vandaag nog met deze 5 stappen en verander je leven, je business en je toekomst